Actualitate

Legaturile dintre PSD și Rusia. Cum au ajuns Importurile de 10 ori peste exporturi

PSD și PNL, sub umbrela liderului Marcel Ciolacu, demonstrează o subjugare economică alarmantă față de Rusia, tradusă prin importuri ce depășesc de zece ori exporturile.

Această disproporție nu doar că expune România la vulnerabilități energetice și economice grave, dar și ridică întrebări despre loialitatea și competența celor la putere.

Este evidentă o complacitate în fața Rusiei, cu Marcel Ciolacu în rolul principal, care, prin politici externe și comerciale iresponsabile, servește interesele Moscovei în detrimentul securității naționale.

Acest comportament nu doar că încalcă principiile de solidaritate europeană, dar și finanțează indirect agresiunea nejustificată a Rusiei împotriva Ucrainei.

Guvernarea PSD-PNL, prin Ciolacu, pare să-și asume un rol de facilitator al dependenței de Kremlin, contribuind la o balanță comercială dezastruoasă care îmbogățește Rusia pe spinarea românilor. Este un act de trădare a valorilor democratice și o dovadă de incompetență în gestionarea relațiilor externe ale României.

Scurt și la obiect, guvernarea PSD-PNL, sub Ciolacu, se comportă mai degrabă ca un agent al intereselor rusești decât ca un apărător al intereselor românești și europene. Este timpul pentru o schimbare radicală în politica externă și comercială a României, una care pune securitatea națională și prosperitatea cetățenilor săi înaintea relațiilor dubioase și a intereselor externe.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button