Actualitate

Maia Sandu s-a pus capră în fața lui Ciucă și aruncă minciuni despre Simion la comanda PNL

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a utilizat instituțiile statului din R. Moldova la comanda liderului Partidului Național Liberal (PNL) din România, Nicolae Ciucă, pentru a disemina informații false despre un partid politic rival din România.

Această acțiune subliniază o colaborare neobișnuită și profund ilegală între cei doi politicieni, în care Maia Sandu pare să execute ordinele PNL în schimbul unui sprijin financiar consistent destinat guvernului de la Chișinău.

Vă amintim că săptămâna trecută o grupare de PNL-iști a fost la Chișinău pentru a o ruga pe Maia Sandu ca această să ordone instituțiilor de acolo să facă acuzații fără temei la adresa unui concurent electoral al liberalilor.

Viorel Cernăuțeanu, șeful Poliției din Republica Moldova, numit acolo de gruparea Maiei Sandu a povestit într-o conferință de presă despre încercarea unor așa-numiți agitatori plătiți de fugarul Ilan Șor să ajungă la București, pentru a sprijini acțiunea de protest a partidului… AUR, care protesta în fața unui eveniment organizat chiar de… PNL.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button